EjendomsWatch

Lokal matador fremskynder boligejendomme i Aalborg

Ejendoms-og udviklingsselskabet Søren Enggaard oplever stor efterspørgsel på centralt beliggende udviklingsgrund. Projektet skal munde ud i salg af både ejerlejligheder og hele boligejendomme.

Foto: PR-illustration

Ejendoms- og udviklingsselskabet Søren Enggaard planlægger et nyt boligområde Eternitgrunden nær Godsbanearealet i Aalborg, hvor der i første omgang vil blive bygget 105 lejligheder fordelt på fem punkthuse. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Ifølge Carsten Engaard, der er adm. direkør for Søren Enggaard, er det den stigende efterspørgsel på boliger på Eternitgrunden, der har fået firmaet til at fremskynde projektet, som går i gang i løbet af de kommende måneder og forventes færdigt i løbet af 2017.

"Faktisk kan jeg ikke huske, at vi tidligere har oplevet noget lignende, og jeg tror, det skyldes kombinationen af, at man her kan bo centralt og grønt - men til kun halvdelen af den kvadratmeterpris, som de dyreste nye adresser i Aalborg koster," siger Carsten Enggaard til Nordjyske Stiftstidende.

De 105 lejligheder er første skridt i et projekt, der skal tælle omkring 300 nye boliger. De to østligst beliggende punkthuse sælges som 40 separate ejerlejligheder på mellem 74 og 140 kvm, mens de tre vestligst beliggende punkthuse med 65 lejligheder skal sælges til investorer med henblik på udlejning. Byggeriet er tegnet af Arkitema Architects.

Aalborg-matador sælger ungdomsboliger til PKA

Investeringslysten i Aalborg intakt trods regeringens sparekniv

Nordjysk kapitalforvalter sælger fra for over 1 mia. kr. i Tyskland

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier