EjendomsWatch

Vinduespudser køber boligejendomme for 50 mio. kr.

Med højt gearede investeringer har far og søn købt lejligheder på Fyn og i Jylland for 80 mio. kr. siden 2013. Næste skridt er en konsolidering af selskabet og udvikling af ejendommene.

Æbleparken i Odense N, hvor Ejendomsselskabet Stærmose ejer en boligblok samt fem-seks lejligheder i hver af de i alt 16 blokke. | Foto: Google Street View

To driftige og spekulative fynboer har i al ubemærkethed købt en lejlighedsportefølje i Odense for 50 mio. kr. I porteføljen indgår ifølge Boliga.dk 121 lejligheder fordelt på en hel boligblok i Odense N samt en række lejligheder i boligblokke i henholdsvis Odense NV og Odense SV.

"Vi overtog porteføljen 1. juni. Den skulle handles inden 30. juni af skattemæssige årsager. Jeg vil hellere investere de penge, jeg har tjent i år, end jeg vil betale skat af dem. Handlen tog et par måneder, men jeg har arbejdet på den i tre år. Der er ikke noget, der bare kommer af sig selv," siger Frederik Stærmose, direktør i Ejendomsselskabet Stærmose, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier