Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Red Property Advisers opruster med tre nyansættelser og varsler yderligere ekspansion efter sommer.
Lisette Østergreen Nielsen skifter fra advokatfirmaet Lundgrens til Red Property Advisers. | Foto: PR
Lisette Østergreen Nielsen skifter fra advokatfirmaet Lundgrens til Red Property Advisers. | Foto: PR

Erhvervsmægleren Red Property Advisers styrker sin organisation med tre nyansættelser inden for både investeringer, vurderinger og retail, meddeler virksomheden.

Til retailafdelingen er ansat 49-årige Lisette Østergreen Nielsen, der forlader advokatfirmaet Lundgrens efter otte år og har en uddannelse som ejendomsmægler og advokatsekretær i bagagen.

"Lisette kommer med en stor erfaringsmæssig ballast fra det tidligere Rønne & Lundgren og indgår i vores retail-team med fokus på udlejning af centralt beliggende retail-enheder," siger ledende partner Nicholas Thurø i meddelelsen.

Samtidig er 44-årige Stig Haages ansat til Reds investeringsafdeling, hvor han primært skal tage sig af salg af mindre og mellemstore investeringsejendomme. Han kommer fra Nybolig Erhverv.

Endelig tiltræder Jacob Riiser de Lichtenberg i vurderingafdelingen. Han er netop blevet cand.merc. i finansiering og investering efter at have arbejdet som studentermedhjælp i Red.

Nicholas Thurø varsler yderligere ansættelser på den anden side af sommerferien.

"Vi er i en periode, hvor vi vækster, og indtaget af opgaver er stærkt stigende. Det er derfor vigtigt, at alle vores afdelinger er klar til at løse opgaver for vores kunder uden at kvaliteten kompromitteres. Vi forventer derfor yderligere tre-fire ansættelser inden for det næste halve år," siger han.

Colliers gafler mægler fra projektudvikler

Ejendomsforvalter henter nyt blod til ledelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også