EjendomsWatch

Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Red Property Advisers opruster med tre nyansættelser og varsler yderligere ekspansion efter sommer.

Lisette Østergreen Nielsen skifter fra advokatfirmaet Lundgrens til Red Property Advisers. | Foto: PR

Erhvervsmægleren Red Property Advisers styrker sin organisation med tre nyansættelser inden for både investeringer, vurderinger og retail, meddeler virksomheden.

Til retailafdelingen er ansat 49-årige Lisette Østergreen Nielsen, der forlader advokatfirmaet Lundgrens efter otte år og har en uddannelse som ejendomsmægler og advokatsekretær i bagagen.

"Lisette kommer med en stor erfaringsmæssig ballast fra det tidligere Rønne & Lundgren og indgår i vores retail-team med fokus på udlejning af centralt beliggende retail-enheder," siger ledende partner Nicholas Thurø i meddelelsen.

Samtidig er 44-årige Stig Haages ansat til Reds investeringsafdeling, hvor han primært skal tage sig af salg af mindre og mellemstore investeringsejendomme. Han kommer fra Nybolig Erhverv.

Endelig tiltræder Jacob Riiser de Lichtenberg i vurderingafdelingen. Han er netop blevet cand.merc. i finansiering og investering efter at have arbejdet som studentermedhjælp i Red.

Nicholas Thurø varsler yderligere ansættelser på den anden side af sommerferien.

"Vi er i en periode, hvor vi vækster, og indtaget af opgaver er stærkt stigende. Det er derfor vigtigt, at alle vores afdelinger er klar til at løse opgaver for vores kunder uden at kvaliteten kompromitteres. Vi forventer derfor yderligere tre-fire ansættelser inden for det næste halve år," siger han.

Colliers gafler mægler fra projektudvikler

Ejendomsforvalter henter nyt blod til ledelsen

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier