EjendomsWatch

Ny partner hos Newsec Egeskov & Lindquist

Efter syv år i virksomheden bliver Brian Tretow-Loof optaget som seniorpartner.

Foto: PR

44-årige Brian Tretow-Loof er ny seniorpartner i rådgivervirksomheden inden for erhvervsejendomme, Newsec Egeskov & Lindquist, meddeler virksomheden.

"Brian har i løbet af sine 20 år i ejendomsbranchen fået opbygget et stort netværk, og på baggrund af dette og af sin store viden, bliver han løbende inviteret til at byde ind på og løse mangeartede rådgivningsopgaver for flere af vores største kunder. Det er et naturligt skridt, at han nu bliver seniorpartner og knyttet endnu tættere til virksomheden," siger adm. direktør og seniorpartner, Henrik Lyngskjold, i meddelelsen.

For seks måneder siden blev leder af afdelingen for vurdering og research, Morten Jensen, en del af direktionen og ligeledes optaget i partnerkredsen, der desuden omfatter Mikael Hartmann og Louis Kjærgaard.

Frem til april var Egeskov & Lindquist en del af DTZ, men har siden været en del af Newsec, der bl.a. er samarbejdspartner for investeringsbanken BNP Paribas ejendomsaktiviteter.

Direktør får sparket hos Sadolin & Albæk

Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier