EjendomsWatch

Ny partner hos Newsec Egeskov & Lindquist

Efter syv år i virksomheden bliver Brian Tretow-Loof optaget som seniorpartner.

Foto: PR

44-årige Brian Tretow-Loof er ny seniorpartner i rådgivervirksomheden inden for erhvervsejendomme, Newsec Egeskov & Lindquist, meddeler virksomheden.

"Brian har i løbet af sine 20 år i ejendomsbranchen fået opbygget et stort netværk, og på baggrund af dette og af sin store viden, bliver han løbende inviteret til at byde ind på og løse mangeartede rådgivningsopgaver for flere af vores største kunder. Det er et naturligt skridt, at han nu bliver seniorpartner og knyttet endnu tættere til virksomheden," siger adm. direktør og seniorpartner, Henrik Lyngskjold, i meddelelsen.

For seks måneder siden blev leder af afdelingen for vurdering og research, Morten Jensen, en del af direktionen og ligeledes optaget i partnerkredsen, der desuden omfatter Mikael Hartmann og Louis Kjærgaard.

Frem til april var Egeskov & Lindquist en del af DTZ, men har siden været en del af Newsec, der bl.a. er samarbejdspartner for investeringsbanken BNP Paribas ejendomsaktiviteter.

Direktør får sparket hos Sadolin & Albæk

Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier