EjendomsWatch

Sadolin & Albæk siger farvel til udlejningschef

Skifter til DSB Ejendomme, hvor hun skal være erhvervsmægler.

Tina Vestergaard Christensen er pr. 1. juni startet som erhvervsmægler hos DSB Ejendomme, skriver DSB i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som udlejningschef hos Sadolin & Albæk, hvor hun har været i en årrække.

"Vi har med Tina fundet den helt rigtige profil. Tina kommer med solid erfaring inden for erhvervsudlejning og bliver en del af vores udlejningsteam. Tina kommer primært til at arbejde med udlejning af erhvervslejemål på Sjælland, herunder især butik og kontor," siger Jan Joensen, udlejningschef hos DSB Ejendomme, i pressemeddelelsen.

Tina Vestergaard Christiensen har tidligere været hos blandt andre Dan-Ejendomme, Datea og Steen & Strøm. Hun er statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.

DSB varmer op til trecifret millionhandel

Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

Ejendomsbranchens grand old man savner folk, der kan sparke døre ind

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier