EjendomsWatch

Ejendomsforvalter henter nyt blod til ledelsen

Ny finansdirektør kommer fra verdens største sikkerhedsfirma. Den hidtidige mand på posten får ny rolle i selskabet.

Bo Heide-Ottosen skal fremover være aktiv bestyrelsesformand i Deas Property Asset Management. | Foto: PR

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S har fra 1. august 2016 ansat Ole Markussen som ny finansdirektør. Det skriver Deas i en pressemeddelelse. Ole Markussen kommer fra en stilling som finansdirektør hos sikkerhedsfirmaet G4S Security Solutions og har også en fortid i medicinalgrossisten Nomeco.

Medicinalgrossist bygger kæmpe lagerejendom

Den hidtidige finansdirektør Bo Heide-Ottosen får en ny rolle og skal fremover arbejde som aktiv bestyrelsesformand i Deas Property Asset Management, der indeholder koncernens aktiviteter inden for property asset management. Samtidig får han ansvaret for selskabets OPP-aktiviteter.

"Vi ønsker at tilføre vores forretning flere ledelsesmæssige ressourcer. Bo vil derfor fremadrettet koncentrere sig om en yderligere styrkelse af vores asset management-aktiviteter, herunder øge tiltrækningen af internationale og danske investorer, så vi står stærkt i den fremtidige konkurrence," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i pressemeddelelsen.

Deas består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Property Asset Management, Facility Services, Mæglervirksomhed – via Deas Erhverv og Deas Bolig – og Offentlig-Privat Partnerskab, OPP.

Stærk interesse for nyopførte lejeboliger på Amager

Frederiksberg Centret kåret som Nordens bedste

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier