EjendomsWatch

Colliers gafler mægler fra projektudvikler

Erhvervsmægleren opruster med erfarne kræfter i afdelingen i København

Foto: PR

Erhvervsmægleren Colliers International har ansat Claus Hald som erhvervmægler.

Han kommer fra en stilling som salgschef hos den nordjyske projektudvikler Calum og har desuden været salgs- og afdelingsdirektør hos Deas.

"Claus er en både kendt og rutineret ejendomsmand og vi er rigtige glade for, at få Claus ombord, da hans kompetencer og ikke mindst omfattende netværk, vil være en stor gevinst for vores afdeling i København, som vi ønsker skal vokse og have en endnu større andel af det københavnske marked," siger Peter Lassen, direktør hos Colliers International, i en pressemeddelelse.

Tidligere i sin karriere var Claus Hald partner og medejer af Home Erhverv i København. Claus Hald er oprindeligt bankuddannet i Danske Bank og fortsatte karrieren hos det daværende Baltica Børsmæglerselskab og sidenhen Keops.

Hos Colliers International indgår Claus Hald i et team på i alt 40 erhvervsmæglere og har som primær opgave at servicere investorsegmentet

Colliers henter advokat ind som ny erhvervsmægler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier