EjendomsWatch

Colliers gafler mægler fra projektudvikler

Erhvervsmægleren opruster med erfarne kræfter i afdelingen i København

Foto: PR

Erhvervsmægleren Colliers International har ansat Claus Hald som erhvervmægler.

Han kommer fra en stilling som salgschef hos den nordjyske projektudvikler Calum og har desuden været salgs- og afdelingsdirektør hos Deas.

"Claus er en både kendt og rutineret ejendomsmand og vi er rigtige glade for, at få Claus ombord, da hans kompetencer og ikke mindst omfattende netværk, vil være en stor gevinst for vores afdeling i København, som vi ønsker skal vokse og have en endnu større andel af det københavnske marked," siger Peter Lassen, direktør hos Colliers International, i en pressemeddelelse.

Tidligere i sin karriere var Claus Hald partner og medejer af Home Erhverv i København. Claus Hald er oprindeligt bankuddannet i Danske Bank og fortsatte karrieren hos det daværende Baltica Børsmæglerselskab og sidenhen Keops.

Hos Colliers International indgår Claus Hald i et team på i alt 40 erhvervsmæglere og har som primær opgave at servicere investorsegmentet

Colliers henter advokat ind som ny erhvervsmægler

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier