Colliers henter ny direktør

Colliers International opruster på strategisk rådgivning og lejerrettede ydelser.
Foto: PR
Foto: PR

Henrik Christophersen er den 6. juni tiltrådt som direktør for løsninger for erhvervskunder hos Colliers International i København. Han skal arbejde tæt sammen med lignende afdelinger i Colliers Internationals kontorer i Storbritannien, Sverige og Norge.

Ansættelsen sker ifølge en pressemeddelelse på baggrund af en kraftig vækst i henvendelser fra særligt udenlandske virksomheder, der efterspørger lejerrettede ydelser og strategisk rådgivning.

"Forretningsområdet er det hurtigst voksende i Colliers International Group, og vi har det seneste år også haft solid fremgang her i Danmark. Henrik er med sin internationale profil og erfaring den rette mand til at imødekomme den øgede efterspørgsel ," siger Jeppe Schønfeld, adm. direktør og partner hos Colliers, i pressemeddelelsen.

Henrik Christophersen har en international baggrund indenfor konsulent- og hospitalitybranchen og kommer fra en stilling som områdechef hos Regus og har tidligere i karrieren arbejdet hos European Hospitality Xcellence, HORESTA, samt Havreholm Slot.

Colliers henter ny mægler hos Home-kæden

Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også