EjendomsWatch

Albani bygger nyt bryggeri i Odense

Bryggeriet vil i endnu højere grad satse på specialøl. Virksomheden bygger derfor et mikrobryggeri midt i Odense. Erhvervsejendommen forventes også at styrke et helt andet indtægtsben for Albani.

Foto: Michael Carlsen/Polfoto

Odense-bryggeriet Albani, der er en del  Royal Unibrew-koncernen, bygger et nyt mikrobryggeri, skriver Fyens Stiftstidende.

Mikrobryggeriet skal bygges ved siden af Albanis nuværende produktion på Albanigade 1 i Odense C og kommer ifølge avisens oplysninger til at koste et "pænt tocifret millionbeløb". Markedet for specialøl er tilpas stort til, at det kan betale sig, lyder det fra Jesper Larsen, der er ansvarlig for specialøl og regionaløl i Albani.

"Markedet for specialøl er kun vokset de sidste mange år, og vi har faktisk haft flere forskellige tilløb til at bygge mikrobryggeriet," siger han til Fyens Stiftstidende.

Efter planen åbner det nye mikrobryggeri på Albanigade i løbet af foråret 2017. Bryggeriet vil få kapacitet til at brygge alle Royal Unibrews specialøl både til det danske marked og til eksport.

Specialøllet er dog ikke den eneste grund til, at Albani bygger mikrobryggeriet. Bryggeriet har altid haft en meget stor efterspørgsel på rundvisninger, og den har ikke altid været mulig at efterkomme. På mikrobryggeriet vil Albani åbne op for alle, der er interesserede i ølbrygning. Det kan blive en god forretning at lave rundvisninger og holde foredrag, mener Jesper Larsen.

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Investorer vil udvikle fabriksgrund i Odense

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier