EjendomsWatch

Albani bygger nyt bryggeri i Odense

Bryggeriet vil i endnu højere grad satse på specialøl. Virksomheden bygger derfor et mikrobryggeri midt i Odense. Erhvervsejendommen forventes også at styrke et helt andet indtægtsben for Albani.

Foto: Michael Carlsen/Polfoto

Odense-bryggeriet Albani, der er en del  Royal Unibrew-koncernen, bygger et nyt mikrobryggeri, skriver Fyens Stiftstidende.

Mikrobryggeriet skal bygges ved siden af Albanis nuværende produktion på Albanigade 1 i Odense C og kommer ifølge avisens oplysninger til at koste et "pænt tocifret millionbeløb". Markedet for specialøl er tilpas stort til, at det kan betale sig, lyder det fra Jesper Larsen, der er ansvarlig for specialøl og regionaløl i Albani.

"Markedet for specialøl er kun vokset de sidste mange år, og vi har faktisk haft flere forskellige tilløb til at bygge mikrobryggeriet," siger han til Fyens Stiftstidende.

Efter planen åbner det nye mikrobryggeri på Albanigade i løbet af foråret 2017. Bryggeriet vil få kapacitet til at brygge alle Royal Unibrews specialøl både til det danske marked og til eksport.

Specialøllet er dog ikke den eneste grund til, at Albani bygger mikrobryggeriet. Bryggeriet har altid haft en meget stor efterspørgsel på rundvisninger, og den har ikke altid været mulig at efterkomme. På mikrobryggeriet vil Albani åbne op for alle, der er interesserede i ølbrygning. Det kan blive en god forretning at lave rundvisninger og holde foredrag, mener Jesper Larsen.

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Investorer vil udvikle fabriksgrund i Odense

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier