EjendomsWatch

TK Development får ny partner i sjællandsk outlet-center

Den hidtidige partner, Miller, har solgt sin ejerandel til Capman.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Børsnoterede TK Development i Aalborg har fået ny medejer i centret Ringsted Outlet, der sidste år havde 1,5 mio. besøgende.

Den hidtidige ejer, britiske Miller, har således solgt sin 50 pct. andel til kapitalfonden Capman Real Estate.

"Målet med investeringen er yderligere at udvikle centret og dets tilbud i overensstemmelse med den stigende efterspørgsel," hedder det i en pressemeddelelse fra Capman.

"Der er adskillige muligheder for at skabe værdi ved at forbedre udlejningsgraden og varemærkernes tilbud," siger seniorpartner Torsten Bjerregaard i meddelelsen.

Ringsted Outlet omfatter 12.500 kvm og ligger ud mod Vestmotorvejen. Centret råder over 44 danske og internationale varemærker, herunder Nike, Hugo Boss, Calvin Klein

Capmans Nordic Real Estate-fond blev etableret i 2013 og har foreløbig foretaget 17 investeringer, hvoraf de otte er i Danmark.

Klæder skaber vækst hos sjællandsk outlet-center

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

 

Mere fra EjendomsWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier