Klæder skaber vækst hos sjællandsk outlet-center

Ringsted Outlet Center øgede overskuddet i 2015, hvor udlejningsgraden og kundeantallet steg. Direktør venter, at udviklingen vil fortsætte.
Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen
Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Der er blevet mere rentabelt at lægge ejendom til outlet-salg i Ringsted. Selskabet Ringsted Outlet Center, der er ejet med 50 pct. af børsnoterede TK Development, kom ud af 2015 med et resultat før skat på 2,2 mio. kr mod 0,6 mio. kr. i 2014. Forventningen er, at fremgangen fortsætter i 2016.

"Der er fortsat god interesse fra nye, potentielle lejere, og den positive udvikling for centret forventes at fortsætte de kommende år," skriver selskabets direktør Robert Andersen, der også er direktør i TK Development.

Omsætningen steg i 2015 med godt 20 pct. til knap 11,4 mio. kr. efter at outlet-centret havde 10 pct. flere besøgende.

Af regnskabet fremgår det også, at der her i foråret 2016 er færdiggjort en mindre tilbygning efter ønske fra en lejer, den internationale modekoncern Hugo Boss.

Advarer om muligt behov for at nedskrive

I værdiansættelsen indgår en forventning om en væsentlig stigning i nettolejeindtægterne på ejendommen baseret på ledelsens forventninger til en fremtidig forbedret udlejningssituation.

"Såfremt det faktiske udviklingsforløb afviger fra det forventede, kan det medføre behov for justeringer af de indregnede nedskrivninger af ejendommen," skriver Robert Andersen.

Anonym fond sælger butikscenter for 250 mio. kr.

Ringsted Outlet omfatter et outlet-center og tilhørende restaurationsfaciliteter på i alt ca. 13.200 kvm samt ca. 1000 parkeringspladser.

Den anden halvdel af Ringsted Outlet Center er ejet af Miller Holdings, der indgår i den skotske ejendomsudvikler Miller Homes med base i Edinburgh.

Grønttorvets andelshavere bliver forgyldt

Københavns Lufthavn gør butiksåbninger til en videnskab

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også