EjendomsWatch

Dansk Byggeri: Danske storbyer er blandt landets dårligste erhvervskommuner

Landets største kommuner med København i spidsen er langt ringere til at tage sig af erhvervslivet end mange mindre kommuner, viser ny undersøgelse. Byggeboss opfordrer til at se mod Jylland.

Foto: Martin Kurt Hagelund/Polfoto

Flere af landets storbykommuner indtager placeringer nær bunden, når det gælder deres evne til at byde virksomhederne de bedste vilkår. Det er konklusionen i en ny stor undersøgelse fra erhvervsorganisationen Dansk Byggeri, skriver Finans.

Det får erhvervsorganisationen Dansk Byggeri til at kritisere storbykommunerne for deres manglende indsats og opfordrer til at se mod mindre kommuner i Jylland.

"Generelt er det helt klart, at de jyske kommuner, der ligger langt fra storbyer, ser ud til at gøre sig mere umage med at være erhvervsvenlige end de kommuner, der ligger omkring storbyer som specielt København," siger Lars Storr-Hansen, adm. direktør i Dansk Byggeri, til Finans.

Anført af Vejen Kommune helt i top er otte af de ti bedste kommuner i undersøgelsen fra Jylland, mens København og en række omegnskommuner skal findes i den tunge ende. Det samme gælder Jyllands to største byer Aarhus og Aalborg.

Folkemøde: Havnetunnel omkring København i strid modvind

Dansk Byggeri: Dyrt at være erhvervsfjendsk kommune

Dansk Byggeri vil passe godt på kommunale bygninger

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier