EjendomsWatch

Nølen med udlicitering af offentlige opgaver ærgrer Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er utilfreds med, at regeringen udskyder planerne om at sætte et mål for, hvor mange offentlige arbejdsopgaver, der skal udliciteres til efteråret.

Lars Storr-Hansen, adm. direktør i Dansk Byggeri. | Foto: Martin Kurt Hagelund/Polfoto

Det ærgrer Dansk Byggeri, at regeringen udskyder planerne om at sætte et mål for, hvor mange offentlige arbejdsopgaver der skal udliciteres til efteråret. Til gengæld siger brancheorganisationen adm. direktør, Lars Storr-Hansen, til Børsen, at man forventer mere ambitiøse mål, når regeringen endelig fastsætter dem.

"Vi synes, det er en god idé, at staten også konkurrenceudsætter deres opgaver, men for os ligger det store potentiale ude i kommunerne," siger Lars Storr-Hansen til Børsen.

Når aftalen også skal inkludere udlicitering af statslige opgaver, håber Lars Storr-Hansen ikke, at det får regeringen til at sænke ambitionsniveauet på det kommunale område.

De opgaver, der er særligt interessante for Dansk Byggeris medlemmer, ligger hos kommunerne, og derfor får de ikke meget ud af, at de statslige opgaver også skal udliciteres.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier