EjendomsWatch

Voksende Jem & Fix har brug for flere butikker

Byggevarekæden nærmer sig 2 mia. kr. i omsætning. Toplinjen skal vokse, lyder det fra den adm. direktør.

Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto

Jem & Fix får brug ekstra kvadratmeter de kommende år, skriver Finans. Discount-aktøren blandt byggevarekæderne er kun 2,5 mio. kr. fra at ramme en ny milepæl i form af en toplinje på 2 mia. kr., og den skal nås via ekspansion.

"Vi har en vækstplan frem til 2020. Vi vil åbne 20-25 nye butikker, og en tredjedel af vores butikker skal renoveres," siger Svend Pedersen, adm. direktør i Jem & Fix, til Finans.

Overskudsgraden ligger på 6,1 pct., og dermed ligger Jem & Fix en tand højere end flere af konkurrenterne. Eksempelvis havde Bygma i 2015 en overskudsgrad på 4,3 pct., mens Johannes Fog landede på 2,5 pct., når man trækker avancen fra et større ejendomssalg fra.

Byggemarkedskæden har ingen ambitioner om at løfte overskudsgraden meget højere op. I stedet står fremtiden på investeringer i yderligere vækst. I øjeblikket har kæden 109 butikker.

Ejendomssalg redder resultatet for byggemarkedskæde

Københavns Lufthavn gør butiksåbninger til en videnskab

Omdøbt Tiger åbner 915 butikker de næste fem år

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier