EjendomsWatch

Ejendomssalg redder resultatet for byggemarkedskæde

Der er fremgang at spore, når man kigger på 2015-regnskaberne fra Johannes Fog og Bygma, men kun for et af selskaberne er der tale om et rekordregnskab. Ejendomssalg til Pensiondanmark pynter hos det andet.

Godt nok har byggemarkedskæden Johannes Fog med Carsten Ludvig i spidsen øget indtjeningen markant i 2015, men det skyldes salg af ejendomme. | Foto: PR

Rekordregnskaber. Sådan kunne man ved første øjekast kalde to regnskaber fra byggemarkedskæderne Johannes Fog og Bygma. Begge har øget bundlinjen markant, men det er et ejendomssalg, der får tallene til at skyde i vejret hos Johannes Fog.

I 2015 solgte Johannes Fog to ejendomme til PensionDanmark - ejendommen, hvor Johannes Fog har byggemarked i Lyngby og fortsat lejer sig ind, og et dertilhørende parkeringshus. Avancen ved salget var godt 250 mio. kr., og trækker man det fra regnskabstallene, får man en overskudsgrad på 2,5 pct. I 2014 lå den på 3,3 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier