EjendomsWatch

Investeringsbank løber med Fætter BR-ejendomme i trecifret millionhandel

For et betydeligt trecifret millionbeløb har familien Gjørup skilt sig af med ejendomme i Danmark og Norge.

Fætter BR-grundlægger Henrik Gjørup holder sammen med resten af Gjørup-familien ejendomsudsalg for over 1 mia. kr. | Foto: Ilan Brender/Jyllands-Posten

Et udsalg af ejendomme til en værdi af 1,2 mia kr. er i fuld gang hos familien Gjørup, som sidste år solgte 75 pct. af legetøjskoncernen Top Toy til kapitalfonden EQT. Koncernen er moderselskab for kæderne Fætter BR og Toys R Us i Norden.

Nu er det lykkedes familien at sælge en del af ejendommene for et større trecifret millionbeløb. Handlen omfatter et 60.000 kvm logistik- og distributionscenter i Greve samt tre fuldt udlejede, såkaldte boksejendomme i Norge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier