EjendomsWatch

Omdøbt Tiger åbner 915 butikker de næste fem år

Antallet af butikker skal mere end fordobles frem mod 2020. Kæden, der stadig har Lennart Lajboschitz som medejer, ændrer nu navn.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Nissen

Tiger voksede i 2015 med 45 pct., men vil være endnu større. Målet er at vokse til 1500 butikker i 2020, hvilket vil være mere end en fordobling i forhold til de nuværende knap 600. Samtidig skifter butikskæden navn til Flying Tiger Copenhagen. Det skriver Børsen.

Tiger har i dag butikker i 28 lande verden over med Storbritannien som det største marked målt på omsætning. Målet er at øge tilstedeværelsen i de eksisterende markeder, men også at åbne helt nye i f.eks. Australien og Canada.

"Det har vist sig, at Tiger-konceptet virker godt i mange forskellige lande, og vi ser ikke nogen grund til at stoppe udrulningen af butikker, når det nu går så godt," siger Morten Hummelmose, bestyrelsesmedlem og partner i EQT, til Børsen.

Den svenske kapitalfond EQT købte to tredjedele af Tiger i starten af 2013. Tiger-kædens danske stifter Lennart Lajboschitz (billedet) ejer stadig 29 pct. af virksomheden.

Tiger-grundlægger køber historisk ejendom for 161 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier