EjendomsWatch

Omdøbt Tiger åbner 915 butikker de næste fem år

Antallet af butikker skal mere end fordobles frem mod 2020. Kæden, der stadig har Lennart Lajboschitz som medejer, ændrer nu navn.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Nissen

Tiger voksede i 2015 med 45 pct., men vil være endnu større. Målet er at vokse til 1500 butikker i 2020, hvilket vil være mere end en fordobling i forhold til de nuværende knap 600. Samtidig skifter butikskæden navn til Flying Tiger Copenhagen. Det skriver Børsen.

Tiger har i dag butikker i 28 lande verden over med Storbritannien som det største marked målt på omsætning. Målet er at øge tilstedeværelsen i de eksisterende markeder, men også at åbne helt nye i f.eks. Australien og Canada.

"Det har vist sig, at Tiger-konceptet virker godt i mange forskellige lande, og vi ser ikke nogen grund til at stoppe udrulningen af butikker, når det nu går så godt," siger Morten Hummelmose, bestyrelsesmedlem og partner i EQT, til Børsen.

Den svenske kapitalfond EQT købte to tredjedele af Tiger i starten af 2013. Tiger-kædens danske stifter Lennart Lajboschitz (billedet) ejer stadig 29 pct. af virksomheden.

Tiger-grundlægger køber historisk ejendom for 161 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier