EjendomsWatch på nye jagtmarker

I en artikelserie sætter EjendomsWatch fokus på de vækstbyer i Danmark, der ligger uden for de klassiske universitetsbyer. Læs med, når luppen sættes på Esbjerg, Svendborg, Silkeborg, Køge og flere andre byer.
Havnen i Esbjerg er byens livsnerve, men udviklingen i byen sker også mange andre steder. I en artikelserie sætter EjendomsWatch fokus på landets vækstbyer uden for top-4. | Foto: PR/Esbjerg Havn
Havnen i Esbjerg er byens livsnerve, men udviklingen i byen sker også mange andre steder. I en artikelserie sætter EjendomsWatch fokus på landets vækstbyer uden for top-4. | Foto: PR/Esbjerg Havn
AF JØRGEN BENDSEN, REDAKTØR PÅ EJENDOMSWATCH

Danmark er andet og mere end København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Investorer fra ind- og udland har længe kredset om de største byer, men de senere år har flere fået øjnene op for de mange andre steder i Danmark, hvor der er udvikling, befolkningsvækst og dermed et grundlag for at investere, også i ejendomme. Tilmed til højere afkast, end storbyerne kan levere.

Nu sætter EjendomsWatch fokus på en række af landets vækstbyer. Det sker med serien De Nye Jagtmarker, hvor vi hver gang er ude at møde en lokal aktør, som kender området og kan sige noget om, hvad der kendetegner det.

Til at levere det mere faktabaserede input om hver af vækstbyerne har vi allieret os med erhvervsmæglerkæden Nordicals, som er til stede over hele landet med i alt 23 butikker.

Her vil den lokale Nordicals-mægler i hver af de byområder, vi sætter fokus på, bidrage med sin unikke indsigt i lokalområderne.

Serien De Nye Jagtmarker kører over de kommende måneder. Læs med.

Artiklerne i serien kan læses ved at følge linkene herunder.

Her flytter københavnerne til for at realisere drømmen om kultur og natur

De nye boliger skyder op i Esbjerg – imens stiger tomgangen i de gamle

Investorernes lykke ligger for enden af motorvejen

Tidligere industriby har det hele – undtagen mere plads

Milliardprojekt skal lokke pensionskasser til – for første gang

Årtiers ørkenvandring slut – nu vokser Sønderborg igen

Fuld fart på Danmarks logistikhovedstad

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også