EjendomsWatch

EjendomsWatch på nye jagtmarker

Med en ny artikelserie sætter EjendomsWatch fokus på de vækstbyer i Danmark, der ligger uden for de klassiske universitetsbyer. Læs med, når luppen sættes på Esbjerg, hvor Claus Sørensen Ejendomme er en toneangivende spiller.

Havnen i Esbjerg er byens livsnerve, men udviklingen i byen sker også mange andre steder. I en ny artikelserie sætter EjendomsWatch fokus på landets vækstbyer uden for top-4. | Foto: PR/Esbjerg Havn

Danmark er andet og mere end København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Investorer fra ind- og udland har længe kredset om de største byer, men de senere år har flere fået øjnene op for de mange andre steder i Danmark, hvor der er udvikling, befolkningsvækst og dermed et grundlag for at investere, også i ejendomme. Tilmed til højere afkast, end storbyerne kan levere.

Nu sætter EjendomsWatch fokus på en række af landets vækstbyer. Det sker med serien De Nye Jagtmarker, hvor vi hver gang er ude at møde en lokal aktør, som kender området og kan sige noget om, hvad der kendetegner det.

Til at levere det mere faktabaserede input om hver af vækstbyerne har vi allieret os med erhvervsmæglerkæden Nordicals, som er til stede over hele landet med i alt 23 butikker.

Her vil den lokale Nordicals-mægler i hver af de byområder, vi sætter fokus på, bidrage med sin unikke indsigt i lokalområderne.

Serien De Nye Jagtmarker kører over de kommende måneder. Læs med.

Her flytter københavnerne til for at realisere drømmen om kultur og natur

De nye boliger skyder op i Esbjerg – imens stiger tomgangen i de gamle

EjendomsWatch udvider sin nyhedsdækning

EjendomsWatch giver abonnenter adgang til at se de seneste ejendomshandler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier