EjendomsWatch

EjendomsWatch udvider sin nyhedsdækning

Aktuelle noter om nogle af de mindre nyheder og begivenheder i ejendomsbranchen i hele landet vil fremover være at finde på EjendomsWatch. Det giver plads til at prioritere det øvrige stof med en kvalificeret journalistisk dækning.

Fra torsdag vil de kvalitetsbevidste abonnenter på EjendomsWatch møde et nyt artikelformat i form af noter.

Der er tale om helt korte nyheder og notitser, som redaktionen ikke prioriterer at dække med en overskrift og billede i en separat artikel, men som alligevel har relevans for dele af branchen.

Det faste noteelement, der både vil indgå i det daglige nyhedsbrev og på hjemmesiden, kan eksempelvis rumme mindre navnenyheder, noter om ejendomsprojekter, valg af rådgivere, prisuddelinger og andet stof, der typisk vil være baseret på pressemeddelelser eller citater fra andre medier.

Foreløbigt kører noteformatet som et forsøg, hvor læserinteressen vil blive fulgt nøje.

Som altid er redaktionen åben for synspunkter, ideer og input fra vores læsere. Skriv en mail på redaktion@ejendomswatch.dk.

Torsdagens noter: Deas, EDC, Nrep, Lintrup & Norgart, AKF 

EjendomsWatch går i luften i Norge: Redaktør lover "substans og relevans"

EjendomsWatch giver abonnenter adgang til at se de seneste ejendomshandler 

EjendomsWatch bliver endnu bedre

EjendomsWatch er klar med app til mobilen 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier