EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Øyvind Henriksen, redaktør på det kommende EiendomsWatch i Norge. | Foto: PR / Watch Medier

Efter sommerferien udvider Watch Medier porteføljen uden for Danmark med et nyt, abonnementsbaseret branchemedie i Norge - denne gang med fokus på ejendomsbranchen. Det skriver Watch Medier i en pressemeddelelse.

Som MediaWatch før har berettet får det nye digitale medie Øyvind Henriksen i spidsen som redaktør. Han er i færd med at sætte sit redaktionshold.

Lanceringen af EiendomsWatch kommer i kølvandet på udrulningen af FinansWatch i Norge, hvis redaktion skød arbejdet i gang i maj 2020.

"Vi er meget glade for at være i Norge. Finansbranchen har taget godt imod FinansWatch, og vi har også store forventninger til EiendomsWatch, som både skal give læserne eksklusive nyheder og overblik over, hvad der sker i branchen," siger Rasmus Emborg, Watch Mediers internationale redaktør.

EjendomsWatch har eksisteret i Danmark siden 2016 og udkommer som de øvrige nichemedier dagligt som nyhedsbrev og online.

I pressemeddelelsen fremgår det, at Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus, har endnu et norsk branchemedie på tegnebrættet, som man agter at kunne annoncere i løbet af efteråret.

Watch Medier, som MediaWatch også er en del af, satser også på at udvide mod syd og lancerede erhvervsmediet FinanzBusiness med dedikeret redaktion i Frankfurt sideløbende med det norske indtog sidste år.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.)

EjendomsWatch giver abonnenter adgang til at se de seneste ejendomshandler

EjendomsWatch får nyt søstermedie

Watch Medier åbner medier i Norge og Tyskland 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier