EjendomsWatch

EjendomsWatch bliver endnu bedre

Fra mandag er der endnu mere stof i de daglige nyhedsbreve.

Foto: PR

EjendomsWatch, der siden 2016 har været det foretrukne, daglige nyhedsmedie i den professionelle del af ejendomsbranchen, bliver nu endnu bedre.

Fra mandag udvides det daglige nyhedsbrev kl. 11.30 på alle hverdage fra 10 til 12 historier, der desuden præsenteres bedre. Det betyder, at endnu mere relevant stof formidles til læserne.

Udvidelsen sker bl.a. for at give plads til en styrket dækning af leverandører til ejendomsbranchen, herunder firmaer inden for bygningsvedligehold og facility management, side om side med det hidtidige fokus på investorer, udviklere, rådgivere og alment byggeri.

Da EjendomsWatch blev lanceret i 2016 var det med otte daglige historier. Siden er app og klummer kommet til, og siden 2020 også podcast samt det månedlige overblik Destillat.

Sig din mening – på EjendomsWatch

EjendomsWatch klar med podcast

Hent EjendomsWatch som app

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier