EjendomsWatch

EjendomsWatch er klar med app til mobilen

Gratis app gør det endnu lettere at følge den professionelle ejendomsbranche.

Foto: PR

Nu rykker nyhedsdækningen af den professionelle ejendomsbranche endnu tættere på læserne.

EjendomsWatch er klar med en ny og gratis app til både mobil og tablets. Den er netop gjort tilgængelig i både App Store og Google Play. 

Dermed er ejendomsnyhederne altid lige ved hånden.

EjendomsWatch vil skabe øget gennemsigtighed i branchen

EjendomsWatch blev lanceret 1. marts som det syvende, abonnementsbaserede nichemedie hos Watch Medier, der drives i regi af Jyllands-Posten og som er ejet af JP/Politikens Hus.

Så er EjendomsWatch officielt i luften

Fundamentet for EjendomsWatch er fair og kritisk journalistik med fokus på substansen - helt som på søstermedierne EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MedWatch, MediaWatch og ShippingWatch.

Udover egne nyheder anvender Watch Medier stof fra Ritzau Finans og fra Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie, Finans.

Watch Medier går i plus

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier