EjendomsWatch

EjendomsWatch er klar med app til mobilen

Gratis app gør det endnu lettere at følge den professionelle ejendomsbranche.

Foto: PR

Nu rykker nyhedsdækningen af den professionelle ejendomsbranche endnu tættere på læserne.

EjendomsWatch er klar med en ny og gratis app til både mobil og tablets. Den er netop gjort tilgængelig i både App Store og Google Play. 

Dermed er ejendomsnyhederne altid lige ved hånden.

EjendomsWatch vil skabe øget gennemsigtighed i branchen

EjendomsWatch blev lanceret 1. marts som det syvende, abonnementsbaserede nichemedie hos Watch Medier, der drives i regi af Jyllands-Posten og som er ejet af JP/Politikens Hus.

Så er EjendomsWatch officielt i luften

Fundamentet for EjendomsWatch er fair og kritisk journalistik med fokus på substansen - helt som på søstermedierne EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MedWatch, MediaWatch og ShippingWatch.

Udover egne nyheder anvender Watch Medier stof fra Ritzau Finans og fra Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie, Finans.

Watch Medier går i plus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier