EjendomsWatch

Rønnow Arkitekter henter ny topchef i byggebranchen

Vækst oven på et generationsskifte er årsagen til, at partnerkredsen henter ny adm. direktør. Det skal give frie hænder til at fokusere på arkitektarbejdet, lyder det fra partner.

Foto: PR

En travl tegnestue har gjort det nødvendigt for Rønnow Arkitekter i København at hente Martin Bloch ind som ny adm. direktør. Han tiltræder den 1. august, fremgår det af en pressemeddelelse.

Rønnow Arkitekter skriver, at tegnestuen oplever en stigende tilgang af nye opgaver og ansættelse af nye medarbejdere. Derfor skal Martin Bloch stå for udviklingen af selskabet og forretningen, mens partnerne kan fokusere på arbejdet som arkitekter.

"Det er en forudsætning for virksomhedens fortsatte succes, at vi kan fastholde og udvikle vores faglighed og forskellige specialkompetencer. Det vil vi i ledelsen gerne have endnu mere tid til, og derfor har vi ansat Martin til at varetage og professionalisere virksomhedens økonomiske og ledelsesmæssige drift samt styrke den daglige, administrative ledelse," siger Mette Prip Bonné, arkitekt og partner hos Rønnow Advokater, i meddelelsen.

Hun tiltrådte direktørposten sidste år, da Gunilla Rønnow fratrådte, men afløses altså nu.

Martin Bloch er uddannet civilingeniør og har en HD i organisation og ledelse. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Ambercon efter 18 år i byggebranchen

"I forlængelse af et vellykket generationsskifte og en årrække med vækst er Rønnow Arkitekter nu nået til et punkt i virksomhedens udvikling, hvor jeg finder det særdeles spændende at kunne supplere ledelsen med de kompetencer, som jeg med min baggrund kan tilføre. Samtidig er det min vurdering, at virksomheden fortsat rummer et godt og endnu uforløst udviklingspotentiale - både på de indre linjer i det daglige arbejde men også markedsmæssigt, hvor Rønnow Arkitekters kompetencer med fordel kan komme en endnu bredere kreds af kunder og samarbejdspartnere til gode," siger Martin Bloch i pressemeddelelsen.

Rønnow Arkitekters ledelse består fremover af Martin Bloch samt de tre partnere og arkitekter Mette Prip Bonné, Camilla L. Nybye og Inge-Lise Kragh. Derudover er Gunilla Rønnow, arkitekt og tidligere indehaver, samt Claus Bay, arkitekt og projektchef, tilknyttet ledelsen.

Arkitektfirmaet er oppe på 30 ansatte, der fokuserer på restaureringer, om- og tilbygning, vedligeholdelse af kulturhistorisk og arkitektonisk betydningsfulde bygninger samt nybyggeri i den forbindelse.

NCC vinder renoveringsopgave hos staten

Aarhus-arkitekter skal tegne 72 boliger

C.F. Møller vinder projekt i London med 330 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier