EjendomsWatch

Arkitektfirma pålagt at betale millionerstatning

Arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen Arkitekter skal betale en millionerstatning til boligforeningen AAB, fordi facadeplader sugede fugt. Alligevel ender boligforeningen med den største regning.

Foto: Cathrine Ertmann

MT Højgaard-selskabet Enemærke & Petersen kan ånde lettet op, mens Vilhelm Lauritzen Arkitekter skal betale en erstatning på 5 mio. kr. i en sag om fugtsugende facadeplader. Den allerstørste regning ender dog hos bygherren — boligforeningen AAB.

Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed har truffet afgørelse i den første af mange sager og placerer ansvaret for de såkaldte MgO-plader, der har vist sig at suge fugt, hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Arkitektfirmaet var totalrådgiver for det almene boligselskab på renoveringssagen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier