EjendomsWatch

Aarhus-arkitekter skal tegne 72 boliger

Nybyggeri ved Silkeborg skal være færdigt i juni 2019 og har en anlægssum på 100 mio. kr.

Foto: PR-visualisering

Nordiske Link Arkitektur, der for nylig overtog Aarhus Arkitekterne, har vundet opgaven med at rådgive om opførelsen af Fællesskabets Hus med i alt 72 boliger i Ry ved Silkeborg, oplyser virksomheden.

Fællesskabets Hus skal bestå af plejeboliger, som skal være egnede til borgere med demens. Derudover skal det indeholde centerfunktioner som café, en sundhedsklinik, administrative faciliteter, en multisal og et produktionskøkken alt sammen bundet op på et dobbelthøjt orangeri, der bliver hjertet i det nye byggeri, fremgår det.

"Vores klare mål har været etableringen af hjemlighed fremfor institution, og tilgængelighed for ikke kun beboerne, men også det øvrige lokalsamfund", siger Niels Bondrup Jensen, arkitekt og afdelingsleder hos Link Arkitektur i meddelelsen.

Anlægssummen er opgjort til 100 mio. kr., og også C.C. Contractor og Cowi indgår i opgaven, fremgår det.

Arkitekter vinder milliardprojekt i Aarhus ved at vælge enkelthed

"Nu har vi et springbræt til at komme videre"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier