EjendomsWatch

Aarhus-arkitekter skal tegne 72 boliger

Nybyggeri ved Silkeborg skal være færdigt i juni 2019 og har en anlægssum på 100 mio. kr.

Foto: PR-visualisering

Nordiske Link Arkitektur, der for nylig overtog Aarhus Arkitekterne, har vundet opgaven med at rådgive om opførelsen af Fællesskabets Hus med i alt 72 boliger i Ry ved Silkeborg, oplyser virksomheden.

Fællesskabets Hus skal bestå af plejeboliger, som skal være egnede til borgere med demens. Derudover skal det indeholde centerfunktioner som café, en sundhedsklinik, administrative faciliteter, en multisal og et produktionskøkken alt sammen bundet op på et dobbelthøjt orangeri, der bliver hjertet i det nye byggeri, fremgår det.

"Vores klare mål har været etableringen af hjemlighed fremfor institution, og tilgængelighed for ikke kun beboerne, men også det øvrige lokalsamfund", siger Niels Bondrup Jensen, arkitekt og afdelingsleder hos Link Arkitektur i meddelelsen.

Anlægssummen er opgjort til 100 mio. kr., og også C.C. Contractor og Cowi indgår i opgaven, fremgår det.

Arkitekter vinder milliardprojekt i Aarhus ved at vælge enkelthed

"Nu har vi et springbræt til at komme videre"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier