EjendomsWatch

Trailerfabrik har fået hemmelig køber på krogen

Den fynske trailer-virksomhed Brenderup har fået solgt sin fabrik i Odense til en hemmelig køber. Der er stor efterspørgsel efter industriejendomme i byen, udtaler mægler.

Foto: PR/Nybolig Erhverv

Efter to måneder på markedet har den fynske trailer-virksomhed Brenderup solgt sin fabrik i Odense.

Virksomhedens produktion skal nemlig flytte til Polen, og derfor skulle man af med sin 13.000 kvm store fabrik på Fabriksvej 4 i byen. Det er nu sket, skriver erhvervsmægleren Nybolig Erhverv Odense i en pressemeddelelse.

Det er endnu hemmeligt, hvem køberen er, lige som der ikke nævnes noget om prisen på ejendommen. Det hurtige salg af ejendommen er et billede på en tendens, erhvervsmægleren ser for lager-, logistik- og produktionsejendomme i Odense, lyder det.

"Det er ikke noget nyt, at flere og flere efterspørger denne type ejendom. Allerede i 2016 kunne vi mærke, at efterspørgslen var markant større end udbuddet. Salget af Fabriksvej 4 afspejler også denne påstand, hvor det kun tager ca. to måneder at sælge ejendommen," udtaler Bent S. Jensen, der er direktør i Nybolig Erhverv Odense, i meddelelsen.

Fremadrettet skal den nye ejer også have produktion i bygningen, oplyser mægleren.

Industriejendomme i højeste kurs i syv år

Roboteventyr gavner det fynske ejendomsmarked

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier