EjendomsWatch

Trailerfabrik har fået hemmelig køber på krogen

Den fynske trailer-virksomhed Brenderup har fået solgt sin fabrik i Odense til en hemmelig køber. Der er stor efterspørgsel efter industriejendomme i byen, udtaler mægler.

Foto: PR/Nybolig Erhverv

Efter to måneder på markedet har den fynske trailer-virksomhed Brenderup solgt sin fabrik i Odense.

Virksomhedens produktion skal nemlig flytte til Polen, og derfor skulle man af med sin 13.000 kvm store fabrik på Fabriksvej 4 i byen. Det er nu sket, skriver erhvervsmægleren Nybolig Erhverv Odense i en pressemeddelelse.

Det er endnu hemmeligt, hvem køberen er, lige som der ikke nævnes noget om prisen på ejendommen. Det hurtige salg af ejendommen er et billede på en tendens, erhvervsmægleren ser for lager-, logistik- og produktionsejendomme i Odense, lyder det.

"Det er ikke noget nyt, at flere og flere efterspørger denne type ejendom. Allerede i 2016 kunne vi mærke, at efterspørgslen var markant større end udbuddet. Salget af Fabriksvej 4 afspejler også denne påstand, hvor det kun tager ca. to måneder at sælge ejendommen," udtaler Bent S. Jensen, der er direktør i Nybolig Erhverv Odense, i meddelelsen.

Fremadrettet skal den nye ejer også have produktion i bygningen, oplyser mægleren.

Industriejendomme i højeste kurs i syv år

Roboteventyr gavner det fynske ejendomsmarked

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier