EjendomsWatch

Roboteventyr gavner det fynske ejendomsmarked

To fynske erhvervsmæglere melder om positive effekter af lokal teknologisk opblomstring. Ny industri skaber nye behov, lyder det.

Universal Robots i Odense er en del af en teknologiklynge, som har positiv indvirkning på ejendomsmarkedet på Fyn, siger mæglere. | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto (arkiv)

De senere års opblomstring af teknologivirksomheder i den såkaldte robotklynge i Odense har afledte effekter på ejendomsmarkedet. En ny industri skaber ny efterspørgsel og afhjælper fordommene om Fyn som blot en rasteplads, fortæller mæglere til EjendomsWatch.

"Når man får en ny industri, som jo ikke eksisterede i samme omfang for 10 år siden, så kommer der en ny efterspørgsel efter lokaler, Der er ingen tvivl om, at det har haft en positiv indvirkning," siger Henrik Svane, adm. direktør i Home Erhverv på Fyn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier