EjendomsWatch

Roboteventyr gavner det fynske ejendomsmarked

To fynske erhvervsmæglere melder om positive effekter af lokal teknologisk opblomstring. Ny industri skaber nye behov, lyder det.

Universal Robots i Odense er en del af en teknologiklynge, som har positiv indvirkning på ejendomsmarkedet på Fyn, siger mæglere. | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto (arkiv)

De senere års opblomstring af teknologivirksomheder i den såkaldte robotklynge i Odense har afledte effekter på ejendomsmarkedet. En ny industri skaber ny efterspørgsel og afhjælper fordommene om Fyn som blot en rasteplads, fortæller mæglere til EjendomsWatch.

"Når man får en ny industri, som jo ikke eksisterede i samme omfang for 10 år siden, så kommer der en ny efterspørgsel efter lokaler, Der er ingen tvivl om, at det har haft en positiv indvirkning," siger Henrik Svane, adm. direktør i Home Erhverv på Fyn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier