EjendomsWatch

Dansk arkitektfirma vinder stor opgave i Kina

Det internationalt orienterede danske arkitektfirma har specialiseret sig i biblioteksbyggerier og skal designe et bibliotek i Shanghai. Stor fremgang for danske arkitekters aktiviteter i udlandet.

Foto: Schmidt Hammer Lassen

Schmidt Hammer Lassen har vundet en international konkurrence om design af det nye bibliotek i Shanghai, skriver arkitektfirmaet på sin hjemmeside. Det 110.000 kvm store bibliotek forventes afsluttet og klar til at åbne for offentligheden i 2020.

"Dette bibliotek er et led i rækken af biblioteker, som vi har designet. Vi er oppe på 14 biblioteker i dag. Vi startede med Det Kongelige Bibliotek , og herefter har der været en perlerække af store biblioteker rundt omkring i verden," siger partner Morten Schmidt til Børsen.

De danske arkitektvirksomheder har en eksport og omsætning fra udenlandske datterselskaber på ca. 1,1 mia. kr. Branchens totalomsætning ligger på ca. 6 mia. kr. Det fremgår af data fra Danske Arkitektvirksomheder .

Branchen har mere end fordoblet eksporten inden for de seneste fire år, så aktiviteten på de udenlandske markeder er i markant større fremgang end den hjemlige aktivitet.

Danske arkitekter bag boligbyggeri i Wien

Manglende vækst skuffer hos Schmidt Hammer Lassen

Bjarke Ingels skal tegne nyt vartegn i Amsterdam

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier