EjendomsWatch

Schaumann har fået gang i udskældt milliardprojekt i Vejle

Projektudvikler Jens Schaumann har fået vigtige lejekontrakter på plads, der kan realisere det omdiskuterede Gammelhavn-projekt i Vejle, skriver Børsen.

Et omdiskuteret byggeprojekt i Vejle, der har mødt lokal modstand og frygt for udsultning af bymidtens butikshandel, er kommet vigtige skridt nærmere at kunne realiseres på byens gamle posthus- og godsbaneareal, skriver Børsen.

Det er lykkedes selskabet bag, NPV, at indgå kontrakter med elektronikkæden Power, en landsdækkende supermarkedskæde, fastfoodkæden Max, mens man desuden forhandler med tøjkæden Zara samt Magasin, der længe har været på radaren uden at en aftale er kommet i stand.

"Nu har vi fået hul på udlejningen for alvor," siger NPV-direktør Jens Schaumann til Børsen.

Han forventer, at byggeriet til omkring 1,8 mia. kr. går i gang i 2018, når 70-80 pct. af de 96.500 kvm areal er udlejet, fremgår det.

Hvem, der skal købe det færdigudviklede projekt, ligger ikke klart, men NPV-chefen oplyser til avisen, at "flere potentielle kapitalpartnere har vist interesse."

Arealet skal udover butikker til pladskrævende formål også rumme kontorer, boliger, restauranter, parkering samt en offentlig park på 10.000 kvm.

Butiksprojekt i Vejle i modvind - borgmester holder fast

Stormomsust Schaumann-projekt til 1 mia. kr. blæser videre

Internationalt strandhotel på vej nord for København

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier