EjendomsWatch

Schaumann har fået gang i udskældt milliardprojekt i Vejle

Projektudvikler Jens Schaumann har fået vigtige lejekontrakter på plads, der kan realisere det omdiskuterede Gammelhavn-projekt i Vejle, skriver Børsen.

Foto: PR-visualisering

Et omdiskuteret byggeprojekt i Vejle, der har mødt lokal modstand og frygt for udsultning af bymidtens butikshandel, er kommet vigtige skridt nærmere at kunne realiseres på byens gamle posthus- og godsbaneareal, skriver Børsen.

Det er lykkedes selskabet bag, NPV, at indgå kontrakter med elektronikkæden Power, en landsdækkende supermarkedskæde, fastfoodkæden Max, mens man desuden forhandler med tøjkæden Zara samt Magasin, der længe har været på radaren uden at en aftale er kommet i stand.

"Nu har vi fået hul på udlejningen for alvor," siger NPV-direktør Jens Schaumann til Børsen.

Han forventer, at byggeriet til omkring 1,8 mia. kr. går i gang i 2018, når 70-80 pct. af de 96.500 kvm areal er udlejet, fremgår det.

Hvem, der skal købe det færdigudviklede projekt, ligger ikke klart, men NPV-chefen oplyser til avisen, at "flere potentielle kapitalpartnere har vist interesse."

Arealet skal udover butikker til pladskrævende formål også rumme kontorer, boliger, restauranter, parkering samt en offentlig park på 10.000 kvm.

Butiksprojekt i Vejle i modvind - borgmester holder fast

Stormomsust Schaumann-projekt til 1 mia. kr. blæser videre 

Internationalt strandhotel på vej nord for København

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier