EjendomsWatch

Schaumann har fået gang i udskældt milliardprojekt i Vejle

Projektudvikler Jens Schaumann har fået vigtige lejekontrakter på plads, der kan realisere det omdiskuterede Gammelhavn-projekt i Vejle, skriver Børsen.

Foto: PR-visualisering

Et omdiskuteret byggeprojekt i Vejle, der har mødt lokal modstand og frygt for udsultning af bymidtens butikshandel, er kommet vigtige skridt nærmere at kunne realiseres på byens gamle posthus- og godsbaneareal, skriver Børsen.

Det er lykkedes selskabet bag, NPV, at indgå kontrakter med elektronikkæden Power, en landsdækkende supermarkedskæde, fastfoodkæden Max, mens man desuden forhandler med tøjkæden Zara samt Magasin, der længe har været på radaren uden at en aftale er kommet i stand.

"Nu har vi fået hul på udlejningen for alvor," siger NPV-direktør Jens Schaumann til Børsen.

Han forventer, at byggeriet til omkring 1,8 mia. kr. går i gang i 2018, når 70-80 pct. af de 96.500 kvm areal er udlejet, fremgår det.

Hvem, der skal købe det færdigudviklede projekt, ligger ikke klart, men NPV-chefen oplyser til avisen, at "flere potentielle kapitalpartnere har vist interesse."

Arealet skal udover butikker til pladskrævende formål også rumme kontorer, boliger, restauranter, parkering samt en offentlig park på 10.000 kvm.

Butiksprojekt i Vejle i modvind - borgmester holder fast

Stormomsust Schaumann-projekt til 1 mia. kr. blæser videre 

Internationalt strandhotel på vej nord for København

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier