EjendomsWatch

Schaumann venter solidt 2017-resultat efter et år med tilbagegang

Efter et magert 2016 ser projektudvikler Jens Schaumann og hans selskab NPV ud til at kunne aflevere en række igangværende projekter og dermed hente gevinsten hjem. Over for EjendomsWatch melder han om en solid og lovende pipeline.

Foto: PR

Projektudvikleren Jens Schaumann har store forventninger til 2017. Udmeldingen kommer, selvom han via udviklingsselskabet NPV og det overliggende Investeringsselskabet Gribskov måtte se et 2016, hvor resultaterne viser tilbagegang.

Selskaberne, som har Jens Schaumann som adm. direktør og hans to døtre som ejere, oplever et lavere resultat før skat end året før, og det samme er tilfældet for bruttofortjenesten i NPV, mens samme post i Investeringsselskabet Gribskov ender i minus. Alligevel kalder Jens Schaumann årets resultat for tilfredsstillende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier