EjendomsWatch

Stormomsust Schaumann-projekt til 1 mia. kr. blæser videre

Jens Schaumanns projekt i Vejle er i massiv modvind blandt byens borgere og handlende, og nu har Schaumann lige måttet se Magasin åbne i Aalborg i stedet for Vejle. Men han tror fortsat, at man kan lokke varehuset til byen og at alle er glade, når det nye center står færdigt, siger han til EjendomsWatch.

Foto: PR

Det storladne projekt Gammelhavn i Vejle, hvor projektudvikleren NPV vil opføre et stort center på 90.000 kvm, er en turbulent affære. Men manden i spidsen af selskabet, Jens Schaumann, tager det roligt. Han er sikker på, at projektet nok skal vække begejstring.

"Vi har haft forhandlinger med Magasin, og der er klar interesse for at komme med, men i sidste ende, som jeg har forstået det, så skal de også kunne sælge projektet ind internt," siger han kortfattet til EjendomsWatch, da han er på vej i retten, hvor han skal vidne i statens erstatningssag mod den krakkede Amagerbanken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier