EjendomsWatch

Bonava bygger boliger i Glostrup

Boligudvikleren køber grund, hvor der efter planen skal bygges ejerlejligheder i op til fire etager. Ifølge topchef bliver de ikke i den dyre ende.

Foto: Danielsen Architecture

Bonava har netop annonceret købet af en grund ved siden af Glostrup Stadion vest for København, hvor der skal bygges 48 ejerlejligheder i fire etager, skriver boligudvikleren, der tidligere var en del af NCC-koncernen, i en pressemeddelelse.

Bonava forventer at starte salget i august og oplyser, at de første beboere efter planen vil kunne flytte ind i slutningen af 2018.

"Glostrup har mange kvaliteter, og vi tilbyder attraktive hjem til priser, der er til at betale. Nabolaget giver rige muligheder for et trygt og aktivt familieliv, hvor hverdagen hænger sammen. Glostrups gode infrastruktur med kommende letbanestop gør området endnu mere interessant i fremtiden," siger Torben Modvig, adm. direktør hos Bonava, i meddelelsen.

Projektet kaldes Egehusene og er tegnet af Danielsen Architecture. Det omfatter fire bygninger med fem forskellige boligstørrelser og penthouselejligheder som den øverste etage. På den øverste etage ligger tillige en fælles tagterrasse, som Bonava forventer vil være med til at fremme fællesskabet mellem de kommende beboere.

Bonava udspringer fra NCC og er udover Danmark aktiv i Sverige, Tyskland, Finland, Norge, Estland, Letland samt russiske Skt. Petersborg. Bonava har 1600 medarbejdere, havde en 2016-omsætning på 13,5 mia. svenske kr. (10,4 mia. kr.) og er noteret på Nasdaq-børsen i Stockholm.

Bonava udvider Køge-satsning med ny boligbyggegrund

Hemmelig udenlandsk familie køber ejendomme for 200 mio. kr.

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier