EjendomsWatch

Gefion Group henter direktør hos Bonava

Projektudvikleren fortsætter sin ekspansion på medarbejderfronten.

Foto: PR

40-årige Martin Schjørring er ansat som teknisk direktør i Gefion Group med ansvar for den byggetekniske kvalitet, de tekniske løsninger samt kontrahering af totalentreprenørerne på nybygprojekterne, meddeler Gefion.

"Stillingen er nyoprettet som følge af Gefion Groups vækst og udvidelse af forretningsområdet til også at omfatte nybyggeri," skriver virksomheden.

Første opgave bliver ansvaret for Gefions boligbyggeri på Amager Strandvej i København, hvor godt 100 boliger opføres, og Rødovre Port med 37.500 etagemeter bolig og erhverv.

Martin Schjørring er bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i 2001 og har arbejdet med nybyggeri og renoveringssager i flere større entreprenørvirksomheder. Han kommer fra en stilling som sektionschef i Bonava, det tidligere NCC Bolig, fremgår det.

Sjælsø mister sin kassemester til Gefion

Gefion Group ansætter ny økonomichef

Gefion Group hyrer ny projektudviklingschef

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier