EjendomsWatch

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Ud af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Hillerød er blot otte endnu ikke solgt. Det selvom 38 af lejlighederne endnu ikke er færdigbyggede og først bliver det i slutningen af året.

Bonavas byggeri Lindealléen.

Langt størstedelen af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Ullerødbyen i Hillerød er allerede solgt — kun otte er fortsat ejerløse. Men kun halvdelen er færdigbyggede. Det meddeller selskabet i en pressemeddelelse i forbindelse med rejsegildet på projektet.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Ejendommene er en del af det såkaldte Ullerødbyen, hvor Bonava bygger Lindealléen 1-4 med hver med 19 ejerlejligheder. De to første ejendomme, henholdsvis Lindealléen 1 og 2, er færdigbyggede, og beboerne er flyttet ind. Det er således den sidste halvdel af byggeriet, der mangler, men hvor de fleste købere er fundet.

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation

"Med Lindealléen har vi skabt et hyggeligt nabolag, hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab. Vi har udviklet en række boligprojekter i Ullerødbyen, og med Lindealléen sætter vi et foreløbigt punktum i Hillerød," siger Per Thomas Dahl, produktionsdirektør i Bonava i meddelelsen.

"Hvis der kommer nye muligheder for at udvikle gode hjem og nabolag er vi dog absolut interesserede," tilføjer han.

Bonava hed tidligere NCC Bolig.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier