EjendomsWatch

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Ud af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Hillerød er blot otte endnu ikke solgt. Det selvom 38 af lejlighederne endnu ikke er færdigbyggede og først bliver det i slutningen af året.

Bonavas byggeri Lindealléen. | Foto: PR

Langt størstedelen af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Ullerødbyen i Hillerød er allerede solgt — kun otte er fortsat ejerløse. Men kun halvdelen er færdigbyggede. Det meddeller selskabet i en pressemeddelelse i forbindelse med rejsegildet på projektet.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Ejendommene er en del af det såkaldte Ullerødbyen, hvor Bonava bygger Lindealléen 1-4 med hver med 19 ejerlejligheder. De to første ejendomme, henholdsvis Lindealléen 1 og 2, er færdigbyggede, og beboerne er flyttet ind. Det er således den sidste halvdel af byggeriet, der mangler, men hvor de fleste købere er fundet.

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation 

"Med Lindealléen har vi skabt et hyggeligt nabolag, hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab. Vi har udviklet en række boligprojekter i Ullerødbyen, og med Lindealléen sætter vi et foreløbigt punktum i Hillerød," siger Per Thomas Dahl, produktionsdirektør i Bonava i meddelelsen.

"Hvis der kommer nye muligheder for at udvikle gode hjem og nabolag er vi dog absolut interesserede," tilføjer han.

Bonava hed tidligere NCC Bolig.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier