EjendomsWatch

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Ud af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Hillerød er blot otte endnu ikke solgt. Det selvom 38 af lejlighederne endnu ikke er færdigbyggede og først bliver det i slutningen af året.

Bonavas byggeri Lindealléen. | Foto: PR

Langt størstedelen af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Ullerødbyen i Hillerød er allerede solgt — kun otte er fortsat ejerløse. Men kun halvdelen er færdigbyggede. Det meddeller selskabet i en pressemeddelelse i forbindelse med rejsegildet på projektet.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Ejendommene er en del af det såkaldte Ullerødbyen, hvor Bonava bygger Lindealléen 1-4 med hver med 19 ejerlejligheder. De to første ejendomme, henholdsvis Lindealléen 1 og 2, er færdigbyggede, og beboerne er flyttet ind. Det er således den sidste halvdel af byggeriet, der mangler, men hvor de fleste købere er fundet.

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation 

"Med Lindealléen har vi skabt et hyggeligt nabolag, hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab. Vi har udviklet en række boligprojekter i Ullerødbyen, og med Lindealléen sætter vi et foreløbigt punktum i Hillerød," siger Per Thomas Dahl, produktionsdirektør i Bonava i meddelelsen.

"Hvis der kommer nye muligheder for at udvikle gode hjem og nabolag er vi dog absolut interesserede," tilføjer han.

Bonava hed tidligere NCC Bolig.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier