Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Ud af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Hillerød er blot otte endnu ikke solgt. Det selvom 38 af lejlighederne endnu ikke er færdigbyggede og først bliver det i slutningen af året.
Bonavas byggeri Lindealléen. | Foto: PR
Bonavas byggeri Lindealléen. | Foto: PR

Langt størstedelen af Bonavas 76 nye ejerlejligheder i Ullerødbyen i Hillerød er allerede solgt — kun otte er fortsat ejerløse. Men kun halvdelen er færdigbyggede. Det meddeller selskabet i en pressemeddelelse i forbindelse med rejsegildet på projektet.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Ejendommene er en del af det såkaldte Ullerødbyen, hvor Bonava bygger Lindealléen 1-4 med hver med 19 ejerlejligheder. De to første ejendomme, henholdsvis Lindealléen 1 og 2, er færdigbyggede, og beboerne er flyttet ind. Det er således den sidste halvdel af byggeriet, der mangler, men hvor de fleste købere er fundet.

Bonava sætter 100 boliger til salg på gammel flyvestation 

"Med Lindealléen har vi skabt et hyggeligt nabolag, hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab. Vi har udviklet en række boligprojekter i Ullerødbyen, og med Lindealléen sætter vi et foreløbigt punktum i Hillerød," siger Per Thomas Dahl, produktionsdirektør i Bonava i meddelelsen.

"Hvis der kommer nye muligheder for at udvikle gode hjem og nabolag er vi dog absolut interesserede," tilføjer han.

Bonava hed tidligere NCC Bolig.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også