EjendomsWatch

Bonava udvider Køge-satsning med ny boligbyggegrund

Projektudvikleren Bonava har købt en byggegrund på Køge Havn, hvor der skal opføres 5650 kvm boliger i variende størrelse.

PR-visualisering af området mellem Bonavas tre boligkarréer på Køge Kyst. | Foto: PR-visualisering

Der skal bygges flere boliger på Søndre Havn i Køge, mener projektudvikleren Bonava, der netop har købt en byggegrund på godt 5650 kvm. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bonava opfører i forvejen boliger på havnen, hvor man er i gang med at bygge to boligkarréer i samme område.

"Vi udvider nu vores i forvejen store satsning på Køge Kyst, hvor det er muligt at bo meget attraktivt til priser, der er noget lavere end i København. Med tre boligkarréer, der ligger i en samlet klynge, får vi perfekte muligheder for at arbejde med det, der er vores kendemærke, nemlig at udvikle det gode nabolag," siger Bonavas adm. direktør Torben Modvig i meddelelsen.

Bonava opfører nu næsten 18.000 kvm boliger eller mere end 10 pct. af boligerne i udviklingsområdet Køge Kyst, fremgår det.

Byggeriet af de nye projekt skal efter planen starte i slutningen af 2018 og forløbe over godt et år.

Køge vender ansigtet mod vandet

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier