EjendomsWatch

Bonava udvider Køge-satsning med ny boligbyggegrund

Projektudvikleren Bonava har købt en byggegrund på Køge Havn, hvor der skal opføres 5650 kvm boliger i variende størrelse.

PR-visualisering af området mellem Bonavas tre boligkarréer på Køge Kyst. | Foto: PR-visualisering

Der skal bygges flere boliger på Søndre Havn i Køge, mener projektudvikleren Bonava, der netop har købt en byggegrund på godt 5650 kvm. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bonava opfører i forvejen boliger på havnen, hvor man er i gang med at bygge to boligkarréer i samme område.

"Vi udvider nu vores i forvejen store satsning på Køge Kyst, hvor det er muligt at bo meget attraktivt til priser, der er noget lavere end i København. Med tre boligkarréer, der ligger i en samlet klynge, får vi perfekte muligheder for at arbejde med det, der er vores kendemærke, nemlig at udvikle det gode nabolag," siger Bonavas adm. direktør Torben Modvig i meddelelsen.

Bonava opfører nu næsten 18.000 kvm boliger eller mere end 10 pct. af boligerne i udviklingsområdet Køge Kyst, fremgår det.

Byggeriet af de nye projekt skal efter planen starte i slutningen af 2018 og forløbe over godt et år.

Køge vender ansigtet mod vandet

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier