EjendomsWatch

Bonava udvider Køge-satsning med ny boligbyggegrund

Projektudvikleren Bonava har købt en byggegrund på Køge Havn, hvor der skal opføres 5650 kvm boliger i variende størrelse.

PR-visualisering af området mellem Bonavas tre boligkarréer på Køge Kyst. | Foto: PR-visualisering

Der skal bygges flere boliger på Søndre Havn i Køge, mener projektudvikleren Bonava, der netop har købt en byggegrund på godt 5650 kvm. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bonava opfører i forvejen boliger på havnen, hvor man er i gang med at bygge to boligkarréer i samme område.

"Vi udvider nu vores i forvejen store satsning på Køge Kyst, hvor det er muligt at bo meget attraktivt til priser, der er noget lavere end i København. Med tre boligkarréer, der ligger i en samlet klynge, får vi perfekte muligheder for at arbejde med det, der er vores kendemærke, nemlig at udvikle det gode nabolag," siger Bonavas adm. direktør Torben Modvig i meddelelsen.

Bonava opfører nu næsten 18.000 kvm boliger eller mere end 10 pct. af boligerne i udviklingsområdet Køge Kyst, fremgår det.

Byggeriet af de nye projekt skal efter planen starte i slutningen af 2018 og forløbe over godt et år.

Køge vender ansigtet mod vandet

Bonava melder nær udsolgt for nye ejerboliger i Hillerød

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier