EjendomsWatch

Forsinkede luksuslejligheder i Næstved står klar til oktober

Otte ud af 14 luksuslejligheder midt Næstved er solgt, og mægler på opgaven er optimist om resten.

Foto: PR

14 luksuslejligheder centralt i Næstved og med udsigt over den frilagte Suså er klar til indflytning til oktober, og de otte er allerede solgt, mens to er reserveret, skriver Sjællandske.

Lejlighederne indrettes i tre sammenbyggede huse under navnet Pottegården. Det er Vejle-firmaet STB Byg, der udfører opgaven i totalentreprise.

"Boligerne har alt, hvad efterspørges. Parkering, elevator, altan og de ligger i centrum. Det er hvad mange købere fra villakvartererne ønsker, så jeg regner med at alle lejligheder er solgt til efteråret," siger Kim Larsen, ejendomsmægler fra Boligmægler Næstved, til Sjællandske.

Projektet er blevet forsinket omkring et halvt år på grund af ekstra fundering og en kælderudgravning, der har givet problemer, bl.a. med sten af en størrelse, der har betydet, at man har måttet bore stenene igennem i stedet for at flytte dem, fremgår det.

Nybyggeri i Næstved skal huse styrelse med 400 ansatte

Banker taber 132 mio. kr. på Næstved-ejendomme

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier