EjendomsWatch

Forsinkede luksuslejligheder i Næstved står klar til oktober

Otte ud af 14 luksuslejligheder midt Næstved er solgt, og mægler på opgaven er optimist om resten.

Foto: PR

14 luksuslejligheder centralt i Næstved og med udsigt over den frilagte Suså er klar til indflytning til oktober, og de otte er allerede solgt, mens to er reserveret, skriver Sjællandske.

Lejlighederne indrettes i tre sammenbyggede huse under navnet Pottegården. Det er Vejle-firmaet STB Byg, der udfører opgaven i totalentreprise.

"Boligerne har alt, hvad efterspørges. Parkering, elevator, altan og de ligger i centrum. Det er hvad mange købere fra villakvartererne ønsker, så jeg regner med at alle lejligheder er solgt til efteråret," siger Kim Larsen, ejendomsmægler fra Boligmægler Næstved, til Sjællandske.

Projektet er blevet forsinket omkring et halvt år på grund af ekstra fundering og en kælderudgravning, der har givet problemer, bl.a. med sten af en størrelse, der har betydet, at man har måttet bore stenene igennem i stedet for at flytte dem, fremgår det.

Nybyggeri i Næstved skal huse styrelse med 400 ansatte

Banker taber 132 mio. kr. på Næstved-ejendomme

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier