EjendomsWatch

Byggematadors tidligere gods er blevet solgt

Fodbygaard Gods ved Næstved er blevet solgt med en klækkelig rabat, skriver medie.

Foto: /ritzau/Erik Petersen

Godset Fodbygaard ved Næstved er ikke længere tilgængeligt for interesserede købere. Godset er nemlig blevet solgt til en unavngiven familie, skriver Sjællandske.

Det er ejendomsmægler Erling Bøndergaard, der over for mediet bekræfter salget, men han vil ikke komme nærmere ind på, hvad prisen ligger på, og han vil kun sige, at det er en familie, der flytter ind.

I juni 2016 skrev Sjællandske, at godset var blevet sat til salg for 90 mio. kr., og nu skriver samme medie, at godset er solgt med en "klækkelig rabat på 20 millioner kroner".

Fodbygaard var indtil for nylig ejet af Klaus Jönsson, der overtog godset i 1983 af byggematadoren Bøje Nielsen, der døde i 2007. Godset rummer desuden også 253 hektar jord, skov og jagtterræn, mens der i øvrigt følger en svømme- og tennishal med i købet.

Ifølge Center for Herregårdsforskning nævnes Fodbygaard for første gang i historien helt tilbage i 1370, hvor gården var ejet af Roskilde bispestol. Godsets nuværende hovedbygning blev dog opført i 1941 som følge af en brand, lyder det.

Byggematadors gamle gods sat til salg

Dubai-køber bejler til Foss-familiens gods

Tyggegummi-arvinger køber 161 år gammel herregård 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier