EjendomsWatch

Byggematadors tidligere gods er blevet solgt

Fodbygaard Gods ved Næstved er blevet solgt med en klækkelig rabat, skriver medie.

Foto: /ritzau/Erik Petersen

Godset Fodbygaard ved Næstved er ikke længere tilgængeligt for interesserede købere. Godset er nemlig blevet solgt til en unavngiven familie, skriver Sjællandske.

Det er ejendomsmægler Erling Bøndergaard, der over for mediet bekræfter salget, men han vil ikke komme nærmere ind på, hvad prisen ligger på, og han vil kun sige, at det er en familie, der flytter ind.

I juni 2016 skrev Sjællandske, at godset var blevet sat til salg for 90 mio. kr., og nu skriver samme medie, at godset er solgt med en "klækkelig rabat på 20 millioner kroner".

Fodbygaard var indtil for nylig ejet af Klaus Jönsson, der overtog godset i 1983 af byggematadoren Bøje Nielsen, der døde i 2007. Godset rummer desuden også 253 hektar jord, skov og jagtterræn, mens der i øvrigt følger en svømme- og tennishal med i købet.

Ifølge Center for Herregårdsforskning nævnes Fodbygaard for første gang i historien helt tilbage i 1370, hvor gården var ejet af Roskilde bispestol. Godsets nuværende hovedbygning blev dog opført i 1941 som følge af en brand, lyder det.

Byggematadors gamle gods sat til salg

Dubai-køber bejler til Foss-familiens gods

Tyggegummi-arvinger køber 161 år gammel herregård 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier