EjendomsWatch

Boligforening bygger sportscollege til Næstveds sportstalenter

Boligerne bliver bygget tæt på byens sportsfaciliteter og gymnasium. Projektet skal allerede står klar til studiestart 2017.

Foto: PR

Næstveds unge sports- og kulturtalenter får snart mulighed for at bo tæt ved Arena Næstved og det lokale gymnasium, skriver Sjællandske.

Et stort flertal i Næstved Byråd har godkendt en lokalplan, der gør det muligt at opføre 36 ungdomsboliger på hjørnet af Rolighedsvej og Ved Stadion tæt på byens nye Arena Næstved.

Arealet er i dag grønt område, men det almene boligselskab Bolig Næstved vil bygge kollegieboliger. Det samlede projekt ventes at koste 36 mio. kr.

Boligerne kommer ligeledes tæt på Næstved Gymnasium. Ifølge tidsplanen skal boligerne være færdige til studiestart 2017.

Boligselskab vil give sportstalenter tag over hovedet

Konkurs truer nyopført sportsarena

Domea-selskab bygger boliger i Næstved

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier