EjendomsWatch

Nyt boligbyggeri får grønt lys af Næstved Kommune

20 nye familieboliger i Fuglebjerg skal gøre has på lang venteliste til billige boliger.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Næstved Byråd har godkendt byggeriet af 20 nye familieboliger på Dalgårdsvej i Fuglebjerg. Projektet sendes nu i udbud, skriver Sjællandske.

Dermed kan boligselskabet Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed komme i gang med byggeriet af de almene boliger, som Næstved Kommune tidligere har givet en lånegaranti på 10 mio. kr. til, fremgår det.

Byggeriet sker efter, at boligselskabet sidste år købte en knap 13.000 kvm af Næstved Kommune.

Der er plads til omkring 30 boliger på grunden, men i første omgang opføres 20 boliger i ét plan. 16 boliger bliver med tre rum på ca. 80 kvm og de fire med fire rum på 95 kvm.

FSB har eksisteret siden 1947 og råder over 380 lejemål fordelt på almennyttige boliger, ungdomsboliger og ældreboliger i Fuglebjerg, Sandved og Tornemark, fremgår det.

Huslejen vil ligge fra 5277 til 6267 kr. om måneden.

Nybyggeri i Næstved skal huse styrelse med 400 ansatte

Domea-selskab bygger boliger i Næstved

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier