EjendomsWatch

Østjysk øjebæ forsvinder efter 13 år

Tidligere produktionsejendom i Odder skal med ny kommuneplan blive til 40-50 boliger.

Foto: Google Maps

En tidligere produktionsejendom midt i Odder, der tidligere husede Nordisk Tekstil, bliver langt om længe til det boligbyggeri, som ejendommens ejer ønskede, da man købte den for over 13 år siden, skriver Århus Stiftstidende.

Såfremt Odder Byråd vedtager en ny kommuneplan på et møde på mandag, banes der vej for, at planerne realiseres — tilmed med en dagligvarebutik på nabogrunden.

"Nu skal kommuneplanen først vedtages, og der skal laves en ny lokalplan. Men sker det, er vi klar til at opføre 40-50 lejligheder i forskellige størrelser. Formentlig i to-tre plan," siger ejendommens ejer, Claus Jespersen, til avisen.

Går alt planmæssigt, begynder nedrivningen til efteråret.

Nedslidt butikscenter får borgmester til at lange ud mod falleret finansmand

Ejere af gamle ejendomme lader skatteborgerne betale for nedrivning

Jysk ejendomsinvestor giver lokalpolitikere grå hår i hovedet 

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier