EjendomsWatch

Nedslidt butikscenter får borgmester til at lange ud mod falleret finansmand

Ballerup Kommunes borgmester glæder sig over, at Skovlunde Centret har fået andre ejere, der vil udvikle centret. Ny ejer har dog en række konkurser bag sig.

Den fallerede finansmand Patrick de Vela (th.) ses her med daværende Parken-formand Flemming Østergaard. | Foto: Esben Nielsen/Polfoto (arkiv)

Den tidligere ejer af Skovlunde Centret i Ballerup, den fallerede finansmand Patrick de Vela, får ikke ligefrem klapsalver fra borgmester Jesper Würtzen (S), efter at det står klart, at et salg til en ny ejer endelig er faldet på plads.

"Det er med glæde, at jeg kan konstatere, at centret nu endelig er blevet solgt. Den tidligere ejer har ikke formået at udvikle eller holde centeret ved lige. Nu er centret endelig blevet solgt, og udviklingen kan komme i gang til stor gavn for Skovlunde og for kommunen generelt," siger borgmester Jesper Würtzen, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier