EjendomsWatch

Nedslidt butikscenter får borgmester til at lange ud mod falleret finansmand

Ballerup Kommunes borgmester glæder sig over, at Skovlunde Centret har fået andre ejere, der vil udvikle centret. Ny ejer har dog en række konkurser bag sig.

Den fallerede finansmand Patrick de Vela (th.) ses her med daværende Parken-formand Flemming Østergaard. | Foto: Esben Nielsen/Polfoto (arkiv)

Den tidligere ejer af Skovlunde Centret i Ballerup, den fallerede finansmand Patrick de Vela, får ikke ligefrem klapsalver fra borgmester Jesper Würtzen (S), efter at det står klart, at et salg til en ny ejer endelig er faldet på plads.

"Det er med glæde, at jeg kan konstatere, at centret nu endelig er blevet solgt. Den tidligere ejer har ikke formået at udvikle eller holde centeret ved lige. Nu er centret endelig blevet solgt, og udviklingen kan komme i gang til stor gavn for Skovlunde og for kommunen generelt," siger borgmester Jesper Würtzen, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier