EjendomsWatch

Københavnsk erhvervsmægler satser på Østjylland

Efter 20 år på det københavnske marked udvider erhvervsmægleren Butikskompagniet nu sin forretning til Østjylland. 

Foto: Foto: Grønbech

Erhvervsmægleren Butikskompagniet vil efter 20 år på det københavnske marked nu i gang med at indtage Jylland - nærmere bestemt de østjyske egne.

Butikskompagniet specialiserer sig i at formidle butiks- og restaurationslokaler, og i starten af 2017 valgte man at åbne sin anden danske afdeling, som har fået adresse i Aarhus. Det skriver Butikskompagniet i en pressemeddelelse.

”Vi vil gerne vokse og blive endnu stærkere på vores nuværende forretningsområder. Vi har et gennemprøvet koncept, som tiltaler både mindre erhvervsdrivende og butikskæder. Den succes, vi har fået i København, vil vi overføre til Århus, og vi planlægger at åbne flere afdelinger,” udtaler Torben Steen Hansen, direktør og ejer af Butikskompagniet.

Aarhus-kontoret er besat af en enkelt mægler, og her er valget faldet på 45-årige Michael Almsten, der har 18 års erfaring som mægler i Midt- og Østjylland.

”Der er stor efterspørgsel på gode erhvervslokaler i Århus, og liggetiderne er lave. Det er det marked, vi skal ind og have fat i. Butikskompagniet har et godt rygte, og jeg har et stort netværk. Begge dele kan vi bygge videre på,” udtaler Michael Almsten, der startede på kontoret 1. december sidste år.

Direktør Morten Steen Hansen forventer, at fremtiden i Aarhus vil byde på færre butikker, mens han til gengæld spår, at der vil dukke flere caféer og restauranter op. Butikskompagniet vil fokusere på både butiks- og restaurationsområdet fra sit nye kontor på M.P. Bruunsgade.

Colliers: Aarhus har indhentet København målt på startafkast 

Butiksejere frygter Bestseller-milliardærs store planer i centrum af Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier