EjendomsWatch

Østjysk mæglerfirma opruster på erhvervsområdet

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen med 26 boligafdelinger og tre erhvervsafdeling har hyret flere kræfter.

Foto: Colourbox

Det Randers-baserede ejendomsmæglerfirma John Frandsen, der opererer i det østjyske område med i alt 26 afdelinger, har ansat 56-årige Poul Bech Sørensen som ny erhvervsmægler i afdelingen i Randers, skriver Randers Amtsavis.

Poul Bech Sørensen har 30 års erfaring i landbrugsbranchen og skal sammen med Frode Rasmussen stå for salg af erhvervsejendomme i hele firmaets forretningsområde, der strækker til fra Aalborg i nord til Fredericia i syd og fra Grenaa i øst til Herning i øst.

John Frandsen åbnede sin første afdeling i 1995 og fungerer gennem afdelinger, der er ejet af selvstændige partnere.

Jyske erhvervsmæglere fusionerer

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier