EjendomsWatch

Nordhavn får vartegn på 54 meters højde

Antallet af hotellejligheder hos Charlottehaven på Østerbro fordobles med nyt tårn. Kendt bygherre står bag.

Foto: PR

Med en tilbygning i form af et 54 meter højt tårn øger hotel Charlottehaven på Østerbro i København antallet af lejligheder fra 44 til 81, skriver Børsen.

Byggeriet består af to bygninger: Et byhus i fem etager med facade i gadelinje og en tårnbygning, der tilbagetrukket fra gaden rejser sig i 16 etager.

"Vi oplever stadig større efterspørgsel på vores hotellejligheder og må gang på gang melde udsolgt over for vores inden- og udenlandske gæster. Med den stigende erhvervsmæssige aktivitet i Nordhavnen forventer vi, at efterspørgslen bliver endnu større," siger Lars Pontoppidan, der er direktør i Charlottehaven, til Børsen.

Lejlighederne har et gennemsnitsareal på 45 kvm og det høje slanke tårn kommer til at afslutte karréen på Hjørringgade med en iøjnefaldende bygning, der bl.a. kan fungere som vartegn for knudepunktet omkring Nordhavn, lyder det fra folkene bag.

Bygherre er byggematadoren Finn Harald Simonsen, der ejer Charlottehaven via selskabet H.S. Kryolitentreprise og som oprindeligt opkaldte hotellet efter sin kone.

Hovedentreprenør er C.G. Jensen, arkitekter Lundgaard og Tranberg Arkitekter, bygherrerådgiver er Poul Bjerregaard Consult, mens Cowi er rådgivende ingeniør, oplyser Charlottehaven.

TK Development og pensionskasse bygger boliger i Nordhavn

Vinderprojekt fundet til boliger på ny ø i Københavns Nordhavn

Byplanlægger frygter for Nordhavns skæbne

By & Havn skal opføre boliger i Nordhavn sammen med Pensiondanmark  

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier