EjendomsWatch

Holbæk søger ny køber til 100.000 kvm grund

Wegenersminde, som projektudvikler Jens Schaumann tidligere havde store planer med, forsøger nu igen solgt af Holbæk Kommune. Tiden er moden, siger borgmester.

En godt 100.000 kvm grund i det østlige Holbæk, Wegenersminde, bliver nu igen forsøgt sendt på markedet af Holbæk Kommune, skriver Nordvestnyt.

Ifølge avisen havde projektudvikler Jens Schaumann tidligere store planer om både parcelhuse, ferieboliger og wellnesscenter på området, men det faldt til jorden med finanskrisens indtog.

"Vi har længe ønsket at sælge Wegenersminde. Men vi har ventet på, at tiden blev til, at andre kunne byde ind. Og vi vurderer, at den tid er kommet nu. For der har været henvendelser på grunden, og der er udvist interesse fra flere sider," siger borgmester Søren Kjærsgaard (V) til avisen.

Arealet blev i 2007 solgt til Jens Schaumann, men handlen gik tilbage i 2010, fremgår det.

Stormomsust Schaumann-projekt til 1 mia. kr. blæser videre

Kommunale bygninger i Odsherred får nye private ejere

Red: Provinsbyer er på vej ind i varmen hos ejendomsinvestorerne

Almene boligejendomme er på vej til Holbæk

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier