EjendomsWatch

Brugsen vil tilbyde både lejlighed og letmælk

I et forsøg på at tiltrække nye beboere investerer lokal brugsforening i Nordvestsjælland i boligejendomme.

Foto: /ritzau/Anders Brohus

I Asnæs i Nordvestsjælland vil den lokale brugsforening gerne gøre sit til, at indbyggertallet løftes fra de nuværende små 3000.

Ifølge den lokale avis Nordvestnyt har Asnæs og Omegns Brugsforening købt 12 lejligheder ovenpå butikscentret Asnæs Centret, og nu er yderligere to ejendomme i byen føjet til porteføljen med henblik på at skulle omdannes til boliger.

"Vi oplever et større og større pres på bosætningen, og vi synes, det er synd, at mulighederne ikke er der. Vi vil samtidig gerne sørge for, at den gamle bydel bliver holdt ved lige. Byer, der har forfaldne huse, er ikke særligt gode at flytte til," siger Leo Cordua, tidligere brugsdirektør og leder af brugsforeningens ejendomsselskab, AOB Ejendomme, til avisen.

Den nuværende brugsdirektør Brian Johansen bakker op om planerne, som også er en form for selvhjælp til byens butiksliv:

"Vores strategiplan handler om, at vi skal være en aktiv medspiller i forretnings- og ejendomsmarkedet," siger han til Nordvestnyt.

Asnæs og Nykøbing er de største byer i Odsherred.

TK Development spænder ben for stort center

Almene boligejendomme er på vej til Holbæk

Elektronikkæde knopskyder yderligere på Sjælland

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier