EjendomsWatch

Brugsen vil tilbyde både lejlighed og letmælk

I et forsøg på at tiltrække nye beboere investerer lokal brugsforening i Nordvestsjælland i boligejendomme.

Foto: /ritzau/Anders Brohus

I Asnæs i Nordvestsjælland vil den lokale brugsforening gerne gøre sit til, at indbyggertallet løftes fra de nuværende små 3000.

Ifølge den lokale avis Nordvestnyt har Asnæs og Omegns Brugsforening købt 12 lejligheder ovenpå butikscentret Asnæs Centret, og nu er yderligere to ejendomme i byen føjet til porteføljen med henblik på at skulle omdannes til boliger.

"Vi oplever et større og større pres på bosætningen, og vi synes, det er synd, at mulighederne ikke er der. Vi vil samtidig gerne sørge for, at den gamle bydel bliver holdt ved lige. Byer, der har forfaldne huse, er ikke særligt gode at flytte til," siger Leo Cordua, tidligere brugsdirektør og leder af brugsforeningens ejendomsselskab, AOB Ejendomme, til avisen.

Den nuværende brugsdirektør Brian Johansen bakker op om planerne, som også er en form for selvhjælp til byens butiksliv:

"Vores strategiplan handler om, at vi skal være en aktiv medspiller i forretnings- og ejendomsmarkedet," siger han til Nordvestnyt.

Asnæs og Nykøbing er de største byer i Odsherred.

TK Development spænder ben for stort center

Almene boligejendomme er på vej til Holbæk

Elektronikkæde knopskyder yderligere på Sjælland

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier