EjendomsWatch

Ejendomsselskab bygger boliger på tidligere kaserne

Familieboliger i op til tre etager er på vej til kaserneområde i Randers, hvor ejendomsselskabet i forvejen har konverteret eksisterende ejendomme til boliger.

Foto: Randers Arkitekten

Ejendomsselskabet Nordic Diversified Partnership (NDP) bygger 45 familieboliger ved den tidligere kaserne i Randers. Det skriver Randers Amtsavis

NDP ejer i forvejen en del af bygningsmassen på Randers Kaserne, men har nu gang i nybyggeri på matriklen for at supplere de muligheder, folk har, for at bo i området.

"Vi vil dog gerne give de unge børnefamilier et tilbud, for det synes vi mangler, også for at få skiftet lidt ud i klientellet. Vi vil gerne højne det område, der er der allerede," siger Nils Jansson, investeringsansvarlig i Randers, til avisen.

Når alt står færdig på Randers Kaserne, vil NDP have op mod 100 boliger i området. Randers Arkitekten har tegnet bygningerne, og de nye boliger vil være i to og tre etager. Ingeniørfirmaet Reeholm og Bredahl er også tilknyttet, ligesom landskabsarkitekterne Arkplan er med i projektet.

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Danish Crown-arealer bliver til boliger

Tidligere togfabrik skal blive til 1000 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier