EjendomsWatch

Ejendomsselskab bygger boliger på tidligere kaserne

Familieboliger i op til tre etager er på vej til kaserneområde i Randers, hvor ejendomsselskabet i forvejen har konverteret eksisterende ejendomme til boliger.

Foto: Randers Arkitekten

Ejendomsselskabet Nordic Diversified Partnership (NDP) bygger 45 familieboliger ved den tidligere kaserne i Randers. Det skriver Randers Amtsavis

NDP ejer i forvejen en del af bygningsmassen på Randers Kaserne, men har nu gang i nybyggeri på matriklen for at supplere de muligheder, folk har, for at bo i området.

"Vi vil dog gerne give de unge børnefamilier et tilbud, for det synes vi mangler, også for at få skiftet lidt ud i klientellet. Vi vil gerne højne det område, der er der allerede," siger Nils Jansson, investeringsansvarlig i Randers, til avisen.

Når alt står færdig på Randers Kaserne, vil NDP have op mod 100 boliger i området. Randers Arkitekten har tegnet bygningerne, og de nye boliger vil være i to og tre etager. Ingeniørfirmaet Reeholm og Bredahl er også tilknyttet, ligesom landskabsarkitekterne Arkplan er med i projektet.

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Danish Crown-arealer bliver til boliger

Tidligere togfabrik skal blive til 1000 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier