EjendomsWatch

Ejendomsselskab bygger boliger på tidligere kaserne

Familieboliger i op til tre etager er på vej til kaserneområde i Randers, hvor ejendomsselskabet i forvejen har konverteret eksisterende ejendomme til boliger.

Foto: Randers Arkitekten

Ejendomsselskabet Nordic Diversified Partnership (NDP) bygger 45 familieboliger ved den tidligere kaserne i Randers. Det skriver Randers Amtsavis

NDP ejer i forvejen en del af bygningsmassen på Randers Kaserne, men har nu gang i nybyggeri på matriklen for at supplere de muligheder, folk har, for at bo i området.

"Vi vil dog gerne give de unge børnefamilier et tilbud, for det synes vi mangler, også for at få skiftet lidt ud i klientellet. Vi vil gerne højne det område, der er der allerede," siger Nils Jansson, investeringsansvarlig i Randers, til avisen.

Når alt står færdig på Randers Kaserne, vil NDP have op mod 100 boliger i området. Randers Arkitekten har tegnet bygningerne, og de nye boliger vil være i to og tre etager. Ingeniørfirmaet Reeholm og Bredahl er også tilknyttet, ligesom landskabsarkitekterne Arkplan er med i projektet.

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Danish Crown-arealer bliver til boliger

Tidligere togfabrik skal blive til 1000 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier