EjendomsWatch

Gamle bryggeriejendomme får nyt liv

Over hele landet bliver gamle, bevaringsværdige bryggerier konverteret til andre funktioner. Det kræver grundige overvejelser at finde de rette muligheder i de gamle bygninger.

Den gamle Lagerkælder 3 i Carlsberg Byen i København skal indrettes til hotel, som ventes at åbne sidst i 2018 eller først i 2019. | Foto: PR-illustration

For mange københavnere er det noget helt specielt at gå gennem den ikoniske elefantport ind til Carlsbergs smukke bryggeribygninger.

Området er i øjeblikket i fuld gang med at blive omdannet til et helt nyt kvarter med boliger, erhverv, butikker og restauranter. Nye byggerier er på vej, men flere af de gamle, bevaringsværdige industribygninger får nyt liv og ændret funktion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier