EjendomsWatch

Danish Crown-arealer bliver til boliger

Investorgruppe går i gang med at bygge ejendomme på den tidligere slagterigrund i Hadsund. Etagebyggeri og punkthuse er en del af lokalplanen.

Foto: Visualisering

Byrådet i Mariager Kommune har godkendt en lokalplan for Danish Crowns tidligere slagterigrund i nordøstjyske Hadsten, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Kommunen er kommet ønskerne fra investorgruppen bag projektet i møde, fremgår det af det aktuelle lokalplanforslag for de 7000 kvm beliggende ud mod Mariager Fjord.

Investorerne, der tæller Erhvervsmæglerfirmaet Erhverv Aalborg, John Nørgaard Erhvervsejendomme og byggefirmaet Arne Andersen, Vrå, vil bygge 38 etageboliger og fem enfamiliehuse på grunden.

Det nordligste etagebyggeri bliver på fire etager med i alt 20 lejligheder, mens der opføres andre 18 lejligheder mod syd i tre etager. Den tidligere Danish Crown-grund skal desuden rumme en større dagligvarebutik.

Almene familieboliger på vej til Hadsten

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Investorer bejler til Randers Midtpunkt

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier