EjendomsWatch

Danish Crown-arealer bliver til boliger

Investorgruppe går i gang med at bygge ejendomme på den tidligere slagterigrund i Hadsund. Etagebyggeri og punkthuse er en del af lokalplanen.

Foto: Visualisering

Byrådet i Mariager Kommune har godkendt en lokalplan for Danish Crowns tidligere slagterigrund i nordøstjyske Hadsten, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Kommunen er kommet ønskerne fra investorgruppen bag projektet i møde, fremgår det af det aktuelle lokalplanforslag for de 7000 kvm beliggende ud mod Mariager Fjord.

Investorerne, der tæller Erhvervsmæglerfirmaet Erhverv Aalborg, John Nørgaard Erhvervsejendomme og byggefirmaet Arne Andersen, Vrå, vil bygge 38 etageboliger og fem enfamiliehuse på grunden.

Det nordligste etagebyggeri bliver på fire etager med i alt 20 lejligheder, mens der opføres andre 18 lejligheder mod syd i tre etager. Den tidligere Danish Crown-grund skal desuden rumme en større dagligvarebutik.

Almene familieboliger på vej til Hadsten

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Investorer bejler til Randers Midtpunkt

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier