EjendomsWatch

Betonproducent forlader attraktiv havnegrund i Odense for at bygge nyt

Øgede byggeaktiviteter er årsagen til investering i moderne produktionsfaciliteter ved siden af Facebooks kommende datacenter i industrikvarter. Det åbner op for boliger på havnegrunden.

Foto: Google Street View

Danmarks største betonproducent Unicon investerer et stort tocifret millionbeløb i en moderne fabrik i Odenses Tietgen Byen, hvor også Facebook vil bygge, skriver Fyens Stiftstidende.

Samtidig lukker og sælger Unicon to eksisterende fabrikker i byen. Den ene fabrik er placeret på en centralt beliggende grund på Havnegade 12 ved Odense Havn, hvor der i disse skyder et nyt boligkvarter i vejret.

"Det er en virkelig god beliggenhed. Den  ligger i forlængelse af Skibhuskvarteret, der er i gang med at udvikle sig til et af byens vel mest interessante kvarterer, og er vestvendt ud mod havnebassinet, så jeg er overbevist om, at der vil komme et eller andet spændende boligbyggeri på et tidspunkt," siger Carsten Aa, adm. direktør for Odense Havn, til Fyens Stiftstidende.

I en nyligt vedtaget plan for byomdannelse af Odense Havn lægges der ligeledes op til, at der skal være boliger på grunden.

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Facebook køber grund til datacenter i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier